جایگزین حبه قند با استفاده از میوه عناب

جایگزین حبه قند با استفاده از میوه عناب

عناب یکی از محصولات استراتژیک خراسان جنوبی است.
عناب بعد از برداشت سرب و الک می شود.
عناب های درشت بالای الک راه خود را سریعا پیدا می کنند و در چرخه مصرف آجیل مورد استفاده قرار می گیرند
ولی هشتاد درصد عناب های ریز خریداری نمی شوند و در دست کشاورز خراب می شوند
در صورتی که از نظر خواص و و طعم و مزه هیچ تفاوتی با عناب درشت ندارند.

جایگزین حبه قند با استفاده از میوه عناب محصولات تولید شده

هیچ هسته ای ندارند و باعث برخورد به دندان و شکستگی آن نمی شود
و همچنین هیچ گونه ضایعات بشقابی‌ندارد.
ثبت اختراع این محصول به نام حبه عناب جایگزین حبه قند ثبت شده است.

عناب رای اکثر بیماری های متابلیک(سوخت و ساز بدن) مفید است و برای خواص بی نظیری که دارد به نام معجزه گر ناشناخته  گرفته است.
این محصول همه مجور های بهداشتی و سیب سلامت را دارا می باشد.
محصولاتی که از عناب تولید شده اند بسیار متنوع هستند
و مانند ترشی عناب لواشک عناب شربت عناب و حبه عناب که با محصولات و میوه های دیگر ترکیب شده است
و در قالب های مختلف بسته بندی می شود.
آخرین محصول تولید شده تا کنون دمنوش عناب است که برای بالا رفتن سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است.

مزیت های این محصول این است که در راستای سلامت انسان ها شکل گرفته است،
محصولی که مورد استفاده قرار گرفته است مزیت استان خراسان جنوبی است
همچنین بر روی ضایعات که عناب های ریز محسوب می شوند کار شده است تا آنها دور ریخته نشوند.

جایگزین حبه قند با استفاده از میوه عناب روزانه به خوردن یک عدد عناب توسط تب سنتی و همچنین پزشکان توصیه فراوانی شده است
که این یک عدد عناب می تواند ویتامین ث و همچنین ویتامین ب۳ بدن را تامین کند.
عناب در اکثر نقاط دنیا محبوبیت دارد و کشور های چین و ویتنام از پوره آن در دسر ها و غذاهای خود استفاده زیادی می کنند.
عناب تولید شده در ابتدا سبز رنگ است ولی کم کم دچار لکه های قهوه ای می شود
و در آخر قهوه ای رنگ می شود.
طبع میوه عناب گرم و مقداری تر است.
عناب خواص بسیاری برای درمان افسردگی دارد زیرا استرس و اضطراب را کاهش می دهد
و میتواند جایگزین مناسبی برای دارو های شیمیایی باشد.

 عناب سبز رنگ

عناب سیز رنگ و نرسیده عناب نیز دارای آنتی اکسیدان بسیاری است.
ولی عناب رسیده هم آنتی اکسیدان بسیار زیادی دارد که بسیار ضد سرطان است.
عناب انرژی بسیار زیادی  دارد ولی بسیار کم کالری است و دچاری چاقی فرد مصرف کننده نمی شود.
مصرف عناب برای‌کودکان نیز بسیار مفید است زیرا سیستم ایمنی آنها را بالا می برد
و دچار سرماخوردگی در فصل زمستان نمی شوند همچنین عناب به طور غیر مستقیم باعث از بین رفتن کم خونی نیز می شود.
چوب درخت عناب بعد از پیری توسط کشاورزان فروخته می شود
و در ساخت آلات موسیقی مورد استفاده قرار می گیرد و از آن مخصوصا در ساخت گیتار بسیار استفاده می شود.

عناب همچنین برای افراد سالمند که دچار پوکی استخوان هستند بسیار مفید است
و پوکی استخوان را از بین می برد و همچنین فردی که از عناب استفاده می کند دچار شکستگی استخوان نمی شود.
درخت عناب در هوای گرمسیری قابل رشد است و از چین منشا گرفته است
ولی امروزه این درخت و محصول در اکثر نقاط کره زمین قابل رشد و کشت است.
همچنین درخت عناب درختی کوچک و برگریز است که در فصل پاییز برگ های آن می ریزد.
این درخت رشد بسیاری دارد و همچنین گل های آن در فصل بهار شکوفه می کند و در پاییز میوه آن می رسد.

جایگزین حبه قند با استفاده از میوه عناب گل های این درخت:

دو جنس هستند یعنی مقداری از آنها جنس نر و مقداری از آنها جنس ماده دارند.
این درخت معمولا آفتاب کامل و محل گرم را می پسندد.
عناب ملین و دارای لعاب بسیاری است و از همین جهت بسیار برای سرماخوردگی مفید است.
همچنین استفاده از مغز میوه در درمان زخم ها بسیار موثر است و همچنین دندان ها را در مقابل پوسیدگی بسیار مقاوم می کند.
در کشور های اروپایی عناب را به صورت خشک و همچنین آبنبات های خشمزه مصرف می کنند
و در برخی مناطق از عناب برای گرفتن سرکه این میوه استفاده می شود
و جالب است بدانید در اکثر نقاط جهان عناب به صورت نرسیده میل می شود که مزه سیب را دارد.

امروره عناب برای مصارف داخلی مورد استفاده قراز می‌گیرد
و صادرات چندانی ندارد زیرا همانطور که گفته شد این میوه در اقصی نقاط جهان وجود دارد و همه کشور ها خودکفا هستند
در این موضوع ولی فراوری میوه عناب که به صورت های مختلفی انجام می شود که حبه عناب هم از آنها است
محبویت خاصی دارد و می‌تواند نقش خوبی در صادرات ایفا کند.
هم اکنون حبه عناب به کشور های مختلفی از جمله ترکیه، روسیه، عراق و… صادر می شود.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.