قصاب و رابطه قصابی با گوشت
میزان درآمد تقریبی و سود در شرایط عادی بین ۷ تا ۸ میلیون تومان است.البته به میزان مهارت و نامدار بودن فرد هم بستگی دارد.
قصاب و رابطه قصابی با گوشت
معرفی شغل
۱)نام اصلی شغل:قصاب
۲)دیگر عناوین شغل:قصابی
۳)نگاهی اجمالی به شغل:
قصابی شغلی است که در آن افراد علاوه بر فروش گوشت انواع حیوانات،
نظیر گوسفند،گاو،شتر،شتر مرغ و … به پاک کردن و تمیز کردن و همچنین تقسیم بندی
و قطعه قطعه کردن گوشت می پردازند.در واقع عرضه گوشت در اندازه های مختلف به عهده ی قصابان است.
۴)مهارت و دانش و توانمندی های مورد نیاز:
مهارت استفاده از چاقو،نیروی جسمانی،آشنایی به انواع حیوانات و گوشت آنها و فواید آن،
مهارت های تقسیم بندی و تمیز کردن و پاک کردن و قطعه قطعه کردن گوشت و…
۵)تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل:
تحصیلات خاصی نیاز ندارید.تنها با داشتن مهارت های لازم
و تجربه کافی در مورد این شغل می توانید کار خود را آغاز کنید.
۶)فرصت شغلی و بازار کار:
افراد می توانند با راه اندازی مغازه کوچکی به این کار مشغول شوند و در آمدزایی داشته باشند.
و بازار کار خوبی دارد.و فرصت شغلی در مکانی مناسب بسیار زیاد خواهد بود.
قصاب و رابطه قصابی با گوشت
۷)مشکلات و چالش های شغلی آن:
استفاده از گوشت و بوی ناخوشایند آن برای برخی افراد ناخوشایند است.
همچنین در صورت دقیق نبودن و مراقبت نکردن ممکن است به دلیل استفاده از چاقو آسیب ببینید.
۸)میزان در آمد تقریبی و سود در شرایط عادی:
میزان درآمد تقریبی و سود در شرایط عادی بین ۷ تا ۸ میلیون تومان است.
البته به میزان مهارت و نامدار بودن فرد هم بستگی دارد.
۹)شخصیت های مناسب برای این شغل:
افراد علاقه مند به این شغل،افراد آشنا با انواع گوشت حیوانات،
افراد با قدرت بدنی بالا،افراد دقیق و شجاع و… از شخصیت های مناسب این شغل می باشند.

۱۰)سرمایه لازم برای راه اندازی این شغل:
سرمایه لازم برای راه اندازی و شروع (بدون در نظر گرفتن هزینه مغازه)
حداقل ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان می باشد.تا بتوانید وسایل لازم و همچنین گوشت تهیه کنید.
۱۱)وسایل لازم برای راه اندازی این شغل به همراه توضیح مختصری درباره وسایل اصلی شغل:
وسایل مورد نیاز قصابی پیچیده نیست.چاقوی تیز و برنده،ترازو،قلاب،یخچال و فریزر
از لوازم ضروری و اولیه شروع شغل است.
برای تمیز کردن و قطعه قطعه کردن گوشت از چاقو و برای نگهداری آن از فریزر
استفاده کنید.اگر گوشت تازه ای شبیه گوشت شتر
و گاو به دستتان رسید از قلاب برای نگهداری آنها استفاده کنید.
۱۲)شرایط کاری،ساعت کاری،روز های هفته و بهترین زمان کاری:
همه روزه از صبح ساعت ۸ تا ۱ و عصر از ۴ تا ۹ شب کار کنید.
البته محدودیت زمانی وجود ندارد.
بهترین زمان کاری معمولا اول هرماه است.و اوایل بهار و اواخر زمستان.
۱۳)وضعیت آزاد و یا استخدام بودن:
به صورت آزاد است.
۱۴)نکات کاربردی شغل:
رعایت نکات بهداشتی در مشاغلی چون قصابی،بسیار ضروری است.
همچنین رعایت نکات فنی و ایمنی برای محافظت از خودتان الزامی است.
زیرا استفاده از وسایل کار نیازمند مراقبت و دقت است.
همچنین از لحاظ رعایت نکات شرعی بسیار باید محطاط عمل کنید.

۱۵)مشاغل مرتبط با این شغل:
مرغ فروشی،گوشت فروشی،دامداری،
گاوداری و هر شغلی که با گوشت حیوانات سر و کار دارد.
۱۶)شرایط مکانی و محیطی مناسب برای این شغل میزان فضا و مساحت و شرایط محل کار:
هرچه مغازه شما بزرگتر(حداقل ۱۵ متر مربع)
و در موقعیت مکانی پر رفت و آمدی قرار داشته باشد
فروش فزونی می یابد.همچنین در معرض دید قرار داشتن مغازه تاثیر بسزایی خواهد داشت.
دسترسی به آب و برق و گاز ضروری است.
۱۷)پیش بینی این شغل در آینده:
این شغل آینده شغلی درخشانی دارد.
زیرا در تولید یکی از نیازهای اساسی انسان نقش اساسی دارد.
۱۸)روش های افزایش در آمد،تبلیغات:
تبلیغات خاصی صورت نمیگیرد.معمولا افراد با نصب یک تابلوی بزرگ
کار و شغل و مغازه خودرا تبلیغ میکنند.اگر در احتساب سود خود منصف باشید،
و هزینه کمتری خواستار باشید،در جذب مشتری موفق تر عمل خواهید کرد.

۱۹)استان های معروف برای تهیه مواد اولیه:
شهرهای فریدن و کوهپایه در استان اصفهان شهرستان نجف آباد
در تولید گوشت گوسفندی بسیار معروف است.
۲۰)مجوز های لازم برای شروع شغل:
مجوزکسب و کار.