نماد سایت کسبینه

رستوران سنتی یا سفره خانه

رستوران سنتی یا سفره خانه

رستوران سنتی یا سفره خانه

رستوران سنتی یا سفره خانه

رستوران سنتی یا سفره خانه

۱)نام اصلی شغل: رستوران سنتی

۲)دیگر عناوین شغل: رستوران دار

۳)نگاهی اجمالی به شغل:
مسئول توزیع غذاهای سنتی و اصیل ایرانی به مشتریان و اطمینان از جلب رضایت آنها
وظایفی همچون تبلیغات،تهیه ی مواد اولیه،و استخدام نیروی انسانی را نیز بر عهده دارد.

۴)مهارت و دانش و توانمندی های مورد نیاز:
این شغل نیازمند دانش مدیریت و توانایی مدیریت دخل و خرج است
در این شغل فرد باید توانایی هایی از جمله توانایی خلاقیت
و ارتباط عمومی بالا،چیدمان دکوراسیون و..را داشته باشد.

۵)تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل:

این شغل به صورت الزامی نیاز به مدرک ندارد
ولی از طریق برخی رشته ها میتوان مدرک لازم برای راه اندازی این شغل را
به دست آورد و در غیر این صورت فرد با گذراندن دوره های مختلف رستوران داری
و تسلط بر غذا های سنتی و بومی میتواند این شغل را راه اندازی کند.

۶)فرصت شغلی و بازار کار:
این شغل بازار کار مناسبی دارد و از مشاغل قابل توجه است
و فرصت شغلی در این شغل با افزایش منوی غذایی
و ارتقاء رستوران امکان می پذیرد.

۷)مشکلات و چالش های شغلی آن:
نوسان قیمت های مواد اولیه و توجه اکثر مردم به غذا های فست فود
از مشکلات و چالش های این شغل است.

۸)میزان در آمد تقریبی و سود در شرایط عادی:
میزان در آمد تقریبی این شغل از ۲۰ تا ۳۰ میلیون به بالا می باشد.

رستوران-سنتی-یا-سفره-خانه

۹)شخصیت های مناسب برای این شغل:

افراد با توانایی مدیریت بالا_ علاقه مند به فرهنگ بومی و غذاهای سنتی
و آشنا با آنها_ صبور و با روابط عمومی بالا در این شغل موفق اند.

۱۰)سرمایه لازم برای راه اندازی این شغل:
سرمایه ی لازم برای راه اندازی این شغل تقریبا ۴۰۰ میلیون به بالا می باشد.

۱۱)وسایل لازم برای راه اندازی این شغل به همراه توضیح مختصری درباره وسایل اصلی شغل:
وسایلی از جمله سیستم کامپیوتر و تمامی وسایل مورد نیاز برای راه اندازی رستوران،
از وسایل مورد نیاز این شغل محسوب میشوند.

۱۲)شرایط کاری،ساعت کاری،روز های هفته و بهترین زمان کاری:
در تمامی ساعات روز تقریبا مشغول کار است
زیرا از صبح آمادگی برای تهیه ی ناهار و تا شب پختن شام و تمیز کردن فضای رستوران
طول میکشد و بهترین زمان کاری زمان های مناسبتی است که افراد سفارش غذا میدهند.

۱۳)وضعیت آزاد و یا استخدام بودن:
این شغل به صورت آزاد است و مدیر رستوران سنتی معمولا یک کار آفرین
و تولید کننده به شمار میرود که میتواند افرادی را تحت استخدام خود قرار دهد.

۱۴)نکات کاربردی شغل:
امروزه مردم به مکان هایی توجه دارند که از لحاظ بهداشتی تکمیل باشند
و تنوع در منوی غذایی موجب میشود افراد با سلیقه های مختلف جلب رستوران شوند.

رستوران سنتی یا سفره خانه

۱۵)مشاغل مرتبط با این شغل:
هتل دار _ گارسون_ آشپز
و تقریبا همه ی شغل ها با این شغل مرتبط اند
چون همگی از رستوران استفاده میکنند.

رستوران-سنتی-یا-سفره-خانه

۱۶)شرایط مکانی و محیطی مناسب برای این شغل میزان فضا و مساحت و شرایط محل کار:
در این شغل هرچه فضا و مساحت زیاد باشد مشتری های زیادی جلب میشوند
و افرادی که به رستوران های سنتی برای وقت گذراندن و صرف وعده ی غذایی مراجعه میکنند،
مطمئنا علاقه منداند که فضای اطرافشان نیز سنتی و بومی و مناسب با سلیقه ی آنها باشد.

۱۷)پیش بینی این شغل در آینده:
به دلیل افزایش علاقه ی مردم به غذاهای آماده
این شغل در حال پیشرفت می باشد.

۱۸)روش های افزایش در آمد،تبلیغات:
چاپ بنر و تاسیس سایت و تبلیغ بوسیله ی بیلبرد و فضای مجازی،
افزایش تنوع در منو و آراستن فضای رستوران با وسایل سنتی
از راه های افزایش در آمد در این شغل است.

۱۹‌)استان های معروف برای تهیه مواد اولیه:
این شغل در شهر هایی که گرایش بیشتری به فرهنگ بومی خود دارند
و معمولا شهر های شلوغ بیشتر قابل توجه است.

۲۰)مجوز های لازم برای شروع شغل:
این شغل به مجوز های زیادی نیاز دارد از جمله مجوز کسب و کار و مجوز بهداشت.

خروج از نسخه موبایل