نانوا و شغل نانوایی یا خبازی

نانوا و شغل نانوایی یا خبازی

معرفی شغل:

۱)نام اصلی شغل:

نانوایی

۲)دیگر عناوین شغل:

خبازی

۳)نگاهی اجمالی به شغل:

نانوایی کاری است با برکت که نعمت های خدا را در پی دارد.
در این شغل شاتِر باید کار آزموده باشد و شاگرد باید توانایی در آوردن نان را داشته باشد.
و تقریبا محدودیت سنی دارد و نیاز به مهارت بسیار بالا دارد.

۴)مهارت و دانش و توانمندی های مورد نیاز:

یک شاتر و یا استاد کار باید مهارت بسیار بالایی داشته باشد از جمله:
۱)مهارت چانه گیری ۲)پهن کردن نان ۳) زدن به تنور ۴)دراوردن نان از تنور

۵)تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغلنانوا و شغل نانوایی یا خبازی:

این شغل نیاز به تحصیلات خاصی ندارد و تنها باید با کسب تجربه و مهارت های لازم وارد این شغل شویم.

۶)فرصت شغلی و بازار کار :

این شغل،شغلی است که فرصت شغلی زیادی ندارد بجز مواردی که زیر‌ نظر دولت کار کنیم و بازار کار آن نسبت ب شرایط فعلی خوب میباشد.

۷)مشکلات و چالش های شغلی آن:

بزرگ ترین چالش یک نانوا نداشتن آرد و خراب شدن تنور میباشد و نیز بزرگ ترین مشکل آن این است ک هر روز هفته درگیر کار است
و زمانی برای استراحت و تفریح ندارد.

۸)میزان در آمد تقریبی و سود در شرایط عادی،بین…و…میلیون تومان:

میزان درآمد تقریبی و سود در شرایط عادی بین ۳ تا ۵ میلیون تومان خواهد بود.

نانوا و شغل نانوایی یا خبازی
نانوا و شغل نانوایی یا خبازی

۹)شخصیت های مناسب برای این شغل:

افراد صبور و با حوصله ، خوش اخلاق ، خنده رو ، تمیز و مرتب و افرادی که با گرما سازگاری دارند.

۱۰)سرمایه لازم برای راه اندازی این شغل:

حدودا ۱۰۰میلیون تومان

۱۱)وسایل لازم برای راه اندازی این شغل به همراه توضیح مختصری درباره وسایل اصلی شغل:

۱)دستگاه چانه گیری ۲)دستگاه تنور ۳)دستگاه پهن کردن ۴)دستگاه خمیر کن ۵) وَردَنه ۶) چنگک ۷) کاردَک

۱۲)شرایط کاری ساعت کاری، روز های هفته و بهترین زمان کاری:

بستگی به نانوای آزاد پز و یا دولتی دارد. که نانوای آزاد پز هر زمانی که بخواهد پخت نان دارد.
اما دولتی ها در فصل پاییز از ساعت ۶ صبح الی ۱۲ ظهر و ۱۵ الی ۱۸ عصر و در فصل تابستان از ساعت ۷ صبح الی ۱۳ و ۱۶ الی ۲۰ عصر مشغول کار اند که بهترین زمان کاری از ساعت ۱۰ صبح الی ۱۳ عصر میباشد.

۱۳)وضعیت استخدام و یا آزاد بودن:

این شغل شغلی آزاد است بجزء مواردی که استخدام دولتی شوید.

۱۴)نکات کاربردی شغلنانوا و شغل نانوایی یا خبازی:

مهم ترین نکته در این شغل تولید بهترین نان با کیفیت عالی میباشد.
همچنین پوشش و تمیزی افراد مشغول‌کار و فضای نانوایی مورد اهمیت است.

۱۵)مشاغل مرتبط با این شغل:

۱) رستوران ها و کبابی ها ۲)فروشنده نمک و خمیر مایه ۳)فروشنده آرد ۴) سازندگان دستگاه های نانوایی

۱۶)شرایط مکانی و محیطی مناسب برای این شغل میزان فضا و مساحت و شرایط محل کار:

نانوایی نیاز به مساحت و فضای زیادی دارد و حداقل فضا باید ۵۰ متر باشد و از لحاظ مکانی بهتر است که در مرکز شهر و در خیابان های اصلی باشد.

نانوا و شغل نانوایی یا خبازی
نانوا و شغل نانوایی یا خبازی

۱۷)پیش بینی این شغل در آینده:

آینده این شغل روشن است چرا که در هر شرایطی نیاز مردم و جامعه خواهد بود.

۱۸)روش‌های افزایش درآمد،تبلیغات:

میتوانیم با پخت نان خانگی و یا سنتی در‌آمد بیشتری‌کسب کنیم.همچنین تمیز‌ بودن مغازه و افراد مشغول کار و ظرافت آن ها تاثیر زیادی بر جذب مشتری خواهد داشت.

۱۹)استان های معروف برای تهیه مواد اولیه:

این شغل هیچ استان معروفی ندارد.

۲۰) مجوز های لازم برای شروع شغل:

۱)پروانه کسب و کار ۲) مجوز و کارت سلامت از بهداشت

دکتر مغز و اعصاب چگونه است؟

 

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.