مدیریت رستوران فست فود

افرادی که به روز هستند با ظاهری آراسته و با خلاقیت بالا،صبور و ...برای این شغل مناسب اند.

مدیریت رستوران فست فود

مدیریت رستوران فست فود

۱)نام اصلی شغل: مدیر رستوران فست فود

۲)دیگر عناوین شغل: رستوران دار

۳)نگاهی اجمالی به شغل:
در این شغل فرد وظیفه ی مدیریت رستوران و پرسنل،
تهیه ی مواد اولیه،ارتقاء رستوران و،… را بر عهده دارد..

۴)مهارت و دانش و توانمندی های مورد نیاز:
در این شغل فرد نیاز دارد که در مورد غذا های فست فود اطلاعات داشته باشد
و به دانش مدیریت و رستوران داری مسلط باشد _ توانایی مدیریت و روابط عمومی بالا
و آشنایی با علم جدید و پیشرفته ی رستوران داری لازمه ی فرد شاغل در این شغل است.

مدیریت رستوران فست فود
مدیریت رستوران فست فود

۵)تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل:

این شغل به مدرک خاصی نیاز ندارد ولی فرد میتواند با شرکت در کلاس های ملی
و بین المللی غذاهای فست فود مدرک معتبری دریافت کند.

۶)فرصت شغلی و بازار کار:
امروزه به دلیل افزایش علاقه ی مردم به غذاهای فست فود
این شغل بازار کار مناسبی دارد و فرصت شغلی با ارتقاء و تبلیغ
و مهارت فرد در جذب مشتری بوجود می آید.

۷)مشکلات و چالش های شغلی آن:
چالش های شغلی آن نوسان قیمت مواد اولیه است.

۸)میزان در آمد تقریبی و سود در شرایط عادی:
میزان در آمد در این شغل نسبت به رستوران های دیگر
بیشتر میباشد و از ۴۰ میلیون به بالا متغیر است.

۹)شخصیت های مناسب برای این شغل:

افرادی که به روز هستند با ظاهری آراسته و با خلاقیت بالا،
صبور و …برای این شغل مناسب اند.

۱۰)سرمایه لازم برای راه اندازی این شغل:
این شغل در حالت عادی نیازمند سرمایه ای
در حدود ۵۰۰ میلیون تومان است.

۱۱)وسایل لازم برای راه اندازی این شغل به همراه توضیح مختصری درباره وسایل اصلی شغل:
وسایل لازم برای این شغل به صورت کلی تمامی وسایل لازم
برای تاسیس یک رستوران اعم از گاز و فر و وسایل آشپزی و …می باشد.
و یک سیستم برای مدیریت فضای رستوران از راه دور و انجام برخی امور.

۱۲)شرایط کاری، ساعت کاری،روز های هفته و بهترین زمان کاری:
ساعت کاری در این شغل نیز از ۹ صبح تا ۱۰ شب میباشد
و در تمامی روز های هفته مشغول به کاراند.

۱۳)وضعیت آزاد و یا استخدام بودن:
این شغل به صورت آزاد میباشد و فردی که رستوران فست فود را
تاسیس میکند کارکنان خود را استخدام میکند.

مدیریت رستوران فست فود

۱۴)نکات کاربردی شغل:
نکات کاربردی در این شغل این است که هرچقدر مدیر رستوران
در منوی رستوران تنوع قرار دهد افراد بیشتری جذب میشوند
و هرچقدر غذا ها خاص تر و جدید تر باشند افراد بیشتر جذب میشوند
و رعایت صد در صد نکات بهداشتی نیز نکته ی قابل توجهی میباشد.

مدیریت رستوران فست فود
مدیریت رستوران فست فود

۱۵)مشاغل مرتبط با این شغل:
این شغل با آشپز،گارسون،فروشنده ی مواد اولیه و …در ارتباط است.

۱۶)شرایط مکانی و محیطی مناسب برای این شغل میزان فضا و مساحت و شرایط محل کار:
شرایط مکانی و محیطی هرچقد مناسب تر،بزرگتر
و متناسب با متد های جدید (دکوراسیون های جذاب) باشد افراد بیشتری را جذب میکند.

۱۷)پیش بینی این شغل در آینده:
به دلیل بالا رفتن آمار تنبلی و کم شدن علاقه ی خانم ها به آشپزی
و علاقه ی کودکان و اکثر افراد به غذا های فست فود
این شغل بسیار در آینده آینده ی خوبی دارد.

۱۸)روش های افزایش در آمد، تبلیغات:
افزایش در آمد در این شغل با استفاده از روش های به روز تبلیغ
همانند تبلیغ در فضای مجازی و سفارش غذا بوسیله ی تلفن و …انجام میگیرد.
و هرچقدر کیفیت غذا ها بالاتر باشد خود یک تبلیغ محسوب میشود.

۱۹‌)استان های معروف برای تهیه مواد اولیه:
این شغل در تمامی استان ها مورد توجه است
و در استان های دارای جمعیت زیاد در آمد و مراجعه ی مشتریان نیز بیشتر است.

۲۰)مجوز های لازم برای شروع شغل:
مجوز کسب و کار و مجوز بهداشت.

مدیریت رستوران فست فود
مدیریت رستوران فست فود
ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.