تولیدکننده دسرهای لواشکی و انواع دسر

تولیدکننده دسرهای لواشکی و انواع دسر

تولیدکننده دسرهای لواشکی

لواشک های تولید شده دارای انواع مختلفی هستند از جمله کیک لواشکی، پشمک لواشکی، باقلوا لواشکی،
آبمیوه های ترکیبی لواشکی و… این طرح ها محصولات جدیدی محسوب می شوند که بعضی از برند ها توانایی تولید آنها را دارند.
بازار هدف این محصولات قنادی ها، کافه ها، رستوران ها و مدارس و… هستند.
لواشک های تولید شده در ایران به علت طعم فوق العاده ای که دارند محبوبیت های خاصی در سراسر جهان دارند
که صادرات آنها به کشور های گسترده ای صورت می گیرد از جمله ترکیه، روسیه و…
این محصولات دارای مجوز های لازم و استاندارد های خاص است.

تولیدکننده دسرهای لواشکی و انواع دسر

در اروپا دسر یعنی میوه ای که بعد از غذا مصرف می شود که معمولا به صورت مودینگ یا شیرینی خمیری یا سوفله یا تارت سرو می شود.
همانطور که گفته شد دسر ها انواع مختلفی دارند
که در تولید بعضی از آنها از فراورده های شیر استفاده می شود.
بخش اعظم مواد تشکیل دهنده انواع دسرهای شیری خامه و کره است و افزودنی های غیر لبنی چون شکر،
رنگ های مجاز، طمع دهندههای مجاز، پایدار کننده ها، اسانس و.. است.

هدف از تولید دسر های لبنی ایجاد تنوع در سبد غذایی مردم، توسعه محصولات لبنی و تولید محصولی لذت بخش است.
دسر های لبنی می توانند بعد از غذا یا در زمان های مختلف روز سرو شوند
این محصولات که از شیر تولید شده اند نقش مهمی در کمک به رژیم غذایی افراد دارد چرا که منبع اصلی کلسیم،
ویتامین د، فسفر، پتاسیم، منگنز و نایسین می باشد‌.

محصولات چون دارای شیر و مواد لبنی هستند از پوکی استخوان جلوگیری می کنند
و سیستم ایمنی بدن را نیز بهبود می بخشند.
دسر های لبنی به دلیل خصوصیت های تغذیه ای و طعم فوق العاده ای که دارند توسط گروه های زیادی از مصرف کننده ها
خصوصاً کودکان و یا افراد مسن تقریباً به صورت روزانه تهیه و مصرف می شود.

تولیدکننده دسرهای لواشکی و انواع دسر

 دسر ها

معمولاً با شیر مخلوط میشود و غلیظ شده یا شیر عسلی تهیه می‌شوند
در ترکیب با شیر می توان آرد نشاسته خامه و بسیاری موارد دیگر را برای درست کردن دسر به کار برد.
این دسر ها به علت طعم فوق العاده ای که دارد برای مهمانی ها تولد و دورهمی ها نیز گزینه مناسبی هستند.
دسرهایی که از شیر و دسرهای لبنی تولید می شوند انواع مختلفی دارند
از جمله شیر کاکائو که اکثراً بچه ها شیر کاکائو را خیلی دوست دارند

و به برندهای مرغوبی هم اینک در کشورما وجود دارد ،شیر قهوه یا شیر نسکافه که به صورت سریع و فوری هم تهیه می شود
و میتوان از پودر آن بپرا تهیه و با شیر گرم مخلوط کرد ،هات چاکلت از شکلات و شیر و انواع وانیل و… تهیه می شود،
شیر عسل برای فصل زمستان نوشیدنی بسیار عالی‌محسوب می شود
و برای درمان سرماخوردگی و یا پیشگیری از آن موثر است که این دسرها دسرهای گرم محسوب می شوند.

دسرهای سرد

که بیشتر در فصل تابستان مورد استفاده قرار می گیرند انواع اسموتی ،شیک و ترکیبات میوه را در بر می گیرد.
اسموتی نوشیدنی غلیظی است که از ترکیب میوه با شیر و خامه بستنی و یا ماست تولید می شود.
شیک یا میلک شیک نوشیدنی خوشمزه ای که از ترکیب شیر بستنی با شیرین کننده ها و سیراپ های شکلاتی تهیه می‌شوند‌.
انواع دیگر دسر ها که از ترکیب شیر به دست می آیند وجود دارد
از جمله فرنی یخ در بهشت بستنی سنتی و شیر برنج غیر از این ها انواع دسر ها مانند
پاناکوتا ژله پودینگ انواع کرم ها و موس ها در ترکیب خود شیر دارند.
افرادی که طعم شیر را دوست ندارند می توانند از دسر هایی که حاوی شیر هستند استفاده کنند و همان خواص را با بهترین طعم میل کرد.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.