فروشنده نان خشکه و قندی

وسایل لازم تنها یک تنور مناسب تولید نان خشک و قندی و قفسه و کمد برای نگهداری نان پس از پخت است.

فروشنده نان خشکه و قندی

معرفی شغل

۱)نام اصلی شغل:فروشنده نان خشکه و قندی

۲)دیگر عناوین شغل:نانوایی قندی

۳)نگاهی اجمالی به شغل:
افراد در این شغل به پختن و تولید نان های خشک و نان قندی(شیرین) مشغول هستند.
پس از پخت و بسته بندی نان آنهارا به مردم عرضه می کنند.و نان هارا به فروش می گذارند.

۴)مهارت و دانش و توانمندی های مورد نیاز:
مهارت های آشپزی و نانوایی،مهارت های ترکیب و تهیه آرد مخصوص،
مهارت کار با تنور،مهارت برقراری ارتباط،آشنایی با رشته نان پزی و …

فروشنده نان خشکه و قندی
فروشنده نان خشکه و قندی

۵)تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل:
تحصیلات خاصی نیاز ندارد.گاهی افراد از طریق تحصیل در رشته شیرینی پزی
و یا گذراندن دوره های نان پزی و شیرینی پزی و کار به عنوان شاگرد پس از مدتی
به طور مستقل وارد این شغل می شوند.

۶)فرصت شغلی و بازار کار:
بازار کار متوسط است.زیرا افراد باید به طور مستقل فعالیت کنند و ممکن است
با استقبال خوبی از جانب افراد دیگر روبه رو نشوند.
اگرچه نان خشکه و قندی طرفداران مخصوص خود را دارند.

۷)مشکلات و چالش های شغلی آن:
قرار گرفتن در معرض تنور و کار با آن ممکن است چالش هایی برایتان ایجاد کند،
در تابستان گرمای آن باعث اذیت شما می شود.
همچنین درآمد کم این شغل ممکن است شما را راضی نگه ندارد.

۸)میزان در آمد تقریبی و سود در شرایط عادی:
میزان در آمد تقریبی و سود در شرایط عادی،بین ۱ تا ۲ میلیون تومان است.

۹)شخصیت های مناسب برای این شغل:
افراد علاقه مند به این شغل،افراد خوش مزاج،افراد علاقه مند به نانوایی و فروشندگی،
افراد صبور ودقیق و دارای اخلاق خوب برای برقراری ارتباط با مشتری.

فروشنده نان خشکه و قندی
فروشنده نان خشکه و قندی

فروشنده نان خشکه و قندی

۱۰)سرمایه لازم برای راه اندازی این شغل:
حداقل سرمایه لازم برای شروع شغل،۱۰ تا ۱۵ میلیون برای خرید تنور است(بدون در نظر گرفتن هزینه مربوط به مغازه).

۱۱)وسایل لازم برای راه اندازی این شغل به همراه توضیح مختصری درباره وسایل اصلی شغل:
وسایل لازم تنها یک تنور مناسب تولید نان خشک و قندی و قفسه و کمد برای نگهداری نان پس از پخت است.

۱۲)شرایط کاری،ساعت کاری،روز های هفته و بهترین زمان کاری:
بهترین زمان کاری اوایل بهار و پاییز و ساعت کاری به خودتان بستگی دارد
ولی ازساعت ۹ تا ۱۲ ظهر و ۴ تا ۸ شب زمان مناسبی برای کار کردن است.
همچنین همه روزه می توانید فعالیت داشته باشید.

۱۳)وضعیت آزاد و یا استخدام بودن:
به شکل آزاد وجود دارد.

۱۴)نکات کاربردی شغل:
نگهداری نان ها در محلی خشک ضروری است تا از بین نروند.
همچنین تمیز و خنک نگه داشتن محل نگهداری نان ها،نکته حائز اهمیتی است.

۱۵)مشاغل مرتبط با این شغل:

نانوایی،شیرینی فروشی،نان خشکه فروشی،خشکبار و …از مشاغل مرتبط با این شغل است.

۱۶)شرایط مکانی و محیطی مناسب برای این شغل میزان فضا و مساحت و شرایط محل کار:
یک مغازه کوچک در مرکز شهر و در محلی پر رفت و آمد و سر راست،
محل کار شماست که حداقل مساحت مورد نیاز تقریبا ۲۰ تا ۳۰ متر مربع است.
و بهتر است مکان و محل کارتان بسیار تمیز و روشن و به آب و گاز و برق دسترسی داشته باشد.

فروشنده نان خشکه و قندی

۱۷)پیش بینی این شغل در آینده:
آینده شغلی در شهرهایی با جاذبه های گردشگری،زیاد است.
زیرا استقبال افراد خارجی از این نوع خوراکی ها بیشتر از سایر افراد است
اگرچه خرید و فروش نان خشکه و قندی در میان مردم محلی هم بسیار زیاد است و طرفدار دارد.

۱۸)روش های افزایش در آمد،تبلیغات:
با استفاده از کارت های تبلیغاتی و چاپ کاغذ های تبلیغ و همچنین بنر و تابلو
و البته تبلیغات رسانه ای و افزایش کیفیت و تازگی و خوش طعم کردن نان ها
از روش های افزایش درآمد و تبلیغات موثر است.

۱۹‌)استان های معروف برای تهیه مواد اولیه:
هر شهری می تواند تولید کننده باشد.البته شهرهایی مثل یزد و اصفهان تولید کنندگان معروف نان قندی هستند.

۲۰)مجوز های لازم برای شروع شغل:
به مجوز کسب و کار نیازمند هستید.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.