رستوران سنتی یا سفره خانه

این شغل به صورت آزاد است و مدیر رستوران سنتی معمولا یک کار آفرین و تولید کننده به شمار میرود.

رستوران سنتی یا سفره خانه

رستوران سنتی یا سفره خانه

۱)نام اصلی شغل: رستوران سنتی

۲)دیگر عناوین شغل: رستوران دار

۳)نگاهی اجمالی به شغل:
مسئول توزیع غذاهای سنتی و اصیل ایرانی به مشتریان و اطمینان از جلب رضایت آنها
وظایفی همچون تبلیغات،تهیه ی مواد اولیه،و استخدام نیروی انسانی را نیز بر عهده دارد.

۴)مهارت و دانش و توانمندی های مورد نیاز:
این شغل نیازمند دانش مدیریت و توانایی مدیریت دخل و خرج است
در این شغل فرد باید توانایی هایی از جمله توانایی خلاقیت
و ارتباط عمومی بالا،چیدمان دکوراسیون و..را داشته باشد.

۵)تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل:

این شغل به صورت الزامی نیاز به مدرک ندارد
ولی از طریق برخی رشته ها میتوان مدرک لازم برای راه اندازی این شغل را
به دست آورد و در غیر این صورت فرد با گذراندن دوره های مختلف رستوران داری
و تسلط بر غذا های سنتی و بومی میتواند این شغل را راه اندازی کند.

۶)فرصت شغلی و بازار کار:
این شغل بازار کار مناسبی دارد و از مشاغل قابل توجه است
و فرصت شغلی در این شغل با افزایش منوی غذایی
و ارتقاء رستوران امکان می پذیرد.

۷)مشکلات و چالش های شغلی آن:
نوسان قیمت های مواد اولیه و توجه اکثر مردم به غذا های فست فود
از مشکلات و چالش های این شغل است.

۸)میزان در آمد تقریبی و سود در شرایط عادی:
میزان در آمد تقریبی این شغل از ۲۰ تا ۳۰ میلیون به بالا می باشد.

رستوران-سنتی-یا-سفره-خانه

۹)شخصیت های مناسب برای این شغل:

افراد با توانایی مدیریت بالا_ علاقه مند به فرهنگ بومی و غذاهای سنتی
و آشنا با آنها_ صبور و با روابط عمومی بالا در این شغل موفق اند.

۱۰)سرمایه لازم برای راه اندازی این شغل:
سرمایه ی لازم برای راه اندازی این شغل تقریبا ۴۰۰ میلیون به بالا می باشد.

۱۱)وسایل لازم برای راه اندازی این شغل به همراه توضیح مختصری درباره وسایل اصلی شغل:
وسایلی از جمله سیستم کامپیوتر و تمامی وسایل مورد نیاز برای راه اندازی رستوران،
از وسایل مورد نیاز این شغل محسوب میشوند.

۱۲)شرایط کاری،ساعت کاری،روز های هفته و بهترین زمان کاری:
در تمامی ساعات روز تقریبا مشغول کار است
زیرا از صبح آمادگی برای تهیه ی ناهار و تا شب پختن شام و تمیز کردن فضای رستوران
طول میکشد و بهترین زمان کاری زمان های مناسبتی است که افراد سفارش غذا میدهند.

۱۳)وضعیت آزاد و یا استخدام بودن:
این شغل به صورت آزاد است و مدیر رستوران سنتی معمولا یک کار آفرین
و تولید کننده به شمار میرود که میتواند افرادی را تحت استخدام خود قرار دهد.

۱۴)نکات کاربردی شغل:
امروزه مردم به مکان هایی توجه دارند که از لحاظ بهداشتی تکمیل باشند
و تنوع در منوی غذایی موجب میشود افراد با سلیقه های مختلف جلب رستوران شوند.

رستوران سنتی یا سفره خانه

۱۵)مشاغل مرتبط با این شغل:
هتل دار _ گارسون_ آشپز
و تقریبا همه ی شغل ها با این شغل مرتبط اند
چون همگی از رستوران استفاده میکنند.

رستوران-سنتی-یا-سفره-خانه
رستوران-سنتی-یا-سفره-خانه

۱۶)شرایط مکانی و محیطی مناسب برای این شغل میزان فضا و مساحت و شرایط محل کار:
در این شغل هرچه فضا و مساحت زیاد باشد مشتری های زیادی جلب میشوند
و افرادی که به رستوران های سنتی برای وقت گذراندن و صرف وعده ی غذایی مراجعه میکنند،
مطمئنا علاقه منداند که فضای اطرافشان نیز سنتی و بومی و مناسب با سلیقه ی آنها باشد.

۱۷)پیش بینی این شغل در آینده:
به دلیل افزایش علاقه ی مردم به غذاهای آماده
این شغل در حال پیشرفت می باشد.

۱۸)روش های افزایش در آمد،تبلیغات:
چاپ بنر و تاسیس سایت و تبلیغ بوسیله ی بیلبرد و فضای مجازی،
افزایش تنوع در منو و آراستن فضای رستوران با وسایل سنتی
از راه های افزایش در آمد در این شغل است.

۱۹‌)استان های معروف برای تهیه مواد اولیه:
این شغل در شهر هایی که گرایش بیشتری به فرهنگ بومی خود دارند
و معمولا شهر های شلوغ بیشتر قابل توجه است.

۲۰)مجوز های لازم برای شروع شغل:
این شغل به مجوز های زیادی نیاز دارد از جمله مجوز کسب و کار و مجوز بهداشت.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.