درآمد مزرعه گردشگری و تولید دسر

درآمد مزرعه گردشگری و تولید دسر

مزرعه گردشگری

در این مزرعه محصولات مختلفی پرورش داده می شوند از جمله گوشت قرمز گوسفندی،
ماهی قزل آلا که با آب قنات پرورش داده می شود
و خروس و مرغ محلی، تخم مرغ بومی، لبنیات گوسفندی و یکسری محصولات دیگر که در فاز توسعه قرار گرفته اند.
همچنین این مزرعه با توجه به محبوبیت سوسیس و کالباس در سبد غذایی خانوار شروع به تولید و فراوری سوسیس و کالباس و همبرگر سالم کرده است.
برای تولید سوسیس و کالباس تولید شده به جای استفاده از خمیر مرغ از گوشت با کیفیت مرغ و بوقلمون و… استفاده می کند.

برای نگهداری محصولات فراوری شده از نگهدارنده های شیمیایی مانند نیترات استفاده نمی شود
بلکه از نگهدارنده های طبیعی از جمله سیر طبیعی و آویشن و… استفاده می شود
و عمر این محصولات تقریبا دو تا سه هفته است و مانند سوسیس و کالباس های بازاری دوماه تاریخ انقضا ندارند.
همچنین این محصولات دارای سیب سلامت و مجوز از وزارت بهداشت نیز هستند.

این مجموعه گردشگری در محل خود گوسفند، مرغ و… پرورش می دهد
و از گوشت قرمز و مرغ محلی خودش تولید و وبه فروش می رساند
ولی مازاد عرضه این مجموعه را ناچار کرده است
که از روستاهای اطراف نیز محصولات محلی آنها را خریداری و به شهر های مختلف عرضه کند.

این مجموعه و محصولات آنها چند مزیت مهم نیز دارند از جمله اینکه این کسب و کار خانوادگی محسوب می شود
و دومین مورد اینکه این مجموعه محصولات غذایی زیادی نیز عرضه می کند مانند محصولات فراوری شده که ذکر شد.

درآمد مزرعه گردشگری و تولید دسر تولید

دسر های تولید شده ن که در بیشتر نقاط کشور پخش می‌شود و بیشتر در استان‌های خوزستان، شیراز، اصفهان و کیش و… پخش می شود.
مواد اولیه این محصول از آرد، شکر، شکلات تلخ و… است
که هم اینک در این تولیدی به صورت تکی خریداری می شود و خرید عمده صورت نمی گیرد.
این محصولات کیفیت بسیار خوبی دارد و همچنین ماندگاری بالایی دارا می باشد و همچنین دارای سیب سلامت هم است.
بازار هدف این دسر ها رستوران ها، مراکز فرهنگی، مدارس، جشنواره ها و… است.
همچنین این محصولات در سوپر مارکت ها، هایپر های بزرگ و به صورت آنلاین و از سایت معتبر این مجموعه خریداری‌می شوند.

دسر در فرهنگ آشپزی کشور های سراسر جهان به عنوان پی غذا یا پس غذا نامیده می شود
و اکثرا در پایان غذا خورده می شود و  جزو محصولات غذایی شیرین محسوب می شود.
دسر های مشترک غربی و همچنین کشور ما عبارت اند از کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، ماست،
پودینگ، بیسکویت، شیرینی و آبنبات ها است.

به گفته تاریخ نگاران یونانی و ایرانی می توان دانست که ایرانیان نخستین انسان هایی بودند
که بعد از خوراک اصلی خوراک های شیرین می خوردند.

اولین دسر های موجود آبنبات هایی بودند که از خرمای خشک و موم عسل تولید شده بودند.
ریشه اولین دسر های محبوب مانند بستنی ها و دسر های منجمد به قرون وسطی بر می گردد
درست وقتی که شکر برای اولین بار به وجود آمده بود.

دسر بیشتر در کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا و نیوزلند و… سرو می شود.
دسر برای کم کردن وزن و همچنین بسیاری از بیماری های اعصاب مفید است.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.