تولید دستگاه سرمایش و گرمایش شیر

تولید دستگاه سرمایش و گرمایش شیر

در فرایند تولید شیر گاو

شیر گاو شیر لیتر به لیتر آب جوشیده می‌شود و وارد مرحله بعدی یعنی شیرسردکن می‌شود
تا فاسد نشود و مسیر سرمایشی شیر سرد کن استیل است و با جوش لیزر تهیه شده است
و این مسیر سرمایشی راندمان بهتر و طول عمر بالایی دارد.
در مرحله بعد شیر به مغازه های لبنیات سنتی و بستنی های سنتی انتقال می‌یابد.
طبق تحقیقات ۲۰ درصد شیر تولید شده در کشور به لبنیاتی ها انتقال می یابد و فراورده ی آنها به دست مردم می‌رسد.

دستگاه های قدیمی که در لبنیاتی ها موجود است
و شیر را فراوری می کند از لحاظ تبخیر زیاد شیر ،مسائل بهداشتی ،مصرف بالای انرژی و مشکلات کارگری و مشکل خنک کردن و انتقال شیر به داخل ظروف مشکلاتی دارد ولی دستگاه گرمایش شیر تولید شده این مشکلات را ندارد.
بازار هدف این محصولات بستنی سازی ها و سوپرمارکت های لبنیاتی هستند.

مزیت های استفاده از این محصولات  مصرف کم در انرژی های برق و گاز ،تبخیر شیر اصلاً در این محصولات وجود ندارد
و راندمان بالا و سرعت زیاد نیز مزیت های این محصول محسوب می شوند.

تولید دستگاه سرمایش و گرمایش شیر

شیری که از گاو تهیه می شود در شرایط طبیعی دارای دمای ۳۷ درجه است که این دما موجب رشد میکروارگانیسم ها می شود
بنابراین باید شیر را سرد نگه داشت تا این میکروارگانیسم ها قابلیت رشد نداشته باشند
و باید در ظرف مناسب شیر را نگهداری کرد .
ضروف آهنی به علت داشتن عناصر مس و آهن سبب ایجاد واکنش با شیر می شوند
و روند اکسیداسیون شیر را سرعت می بخشد که برای شیر بسیار نکته بدی است
و باعث تغییر طعم شیر میشود همچنین کیفیت شیر را نیز بسیار پایین می آورد
و ماندگاری شیر نیز خیلی کم می شود.
در گذشته برای نگهداری از شیر آن را در ظروف نقره نگه داری می کردند
که این ظروف از اکسیداسیون شیر جلوگیری میکرد.

تولید دستگاه سرمایش و گرمایش شیر

امروزه برای نگهداری از شیر از ظروف استیل استفاده میشود.
ظروف شیشه ای و شفاف شیر را چار فساد می کند برای نگهداری از شیر باید ظروف تاریک و غیر شفاف استفاده کرد
زیرا شیر محیط تاریک را بیشتر دوست دارد.
همچنین شیر طعم مواد غذایی که در یخچال با آن نگهداری می شوند را نیز ممکن است بگیرد
پس باید تا حد ممکن آن را در ظروف در بسته نگهداری کرد تا طعم و مزه شیر دچار تغییر نشود.
شیر باید  در مدت زمان بسیار کمی مصرف شود زیرا بعد از آن شیر دچار فساد می‌شود و قابلیت خوردن و از دست می دهد
به این صورت که هم کیفیت و هم مزه شیر دچار مشکل میشود.

شیر هایی که دارای بسته بندی های مناسب نیستند

شامل باکتری های مضر ای هستند که ممکن است
به افراد آسیب برسانند پس در هنگام خرید شیر باید به پلمپ بودن درب ان همچنین تاریخ انقضای این محصول توجه ویژه‌ای بشود.
اگر شیر را فریز کنیم کیفیت خود را از دست نمی‌دهد و باکتری ها تا حد زیادی از بین میروند
اگر شیر فریز شده باشد بعد از باز شدن فریز اصلاً هیچ تغییری با شیر قبل از فریز ندارد.
برای نگهداری شیر بهتر است از یک قاشق چایخوری جوش شیرین یا کمی نمک استفاده کنیم
تا زمان بیشتری شیر ماندگاری داشته باشد.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.